Schrijftraining

Waar je wat aan hebt

Je bent op zoek naar een zakelijke schrijftraining voor je organisatie of je medewerkers. Een schrijftraining met aandacht voor woord en beeld. Of het nu gaat om creatief schrijven, of een training voor het schrijven van beleids- of webteksten, e-mails, offertes of notulen.
Je wilt maatwerk, binnen een kort traject. Met resultaat. Dat dat kan, bevestigen mijn enthousiaste opdrachtgevers. Zij zien hun collega’s sneller en met meer zelfvertrouwen schrijven.

Maatwerk in schrijftraining

Schrijftraining plus

Mijn schrijftrainingen zijn plezierig en persoonlijk. Zorgvuldig gebouwd rond jouw eigen tekst, met 1-op-1 feedback en met veel praktische tips. En als de training klaar is, help ik je scherp te blijven met checklists en (lees)tips.

Een schrijftraining die bij jou past

Ik geef geen trainingen uit een boekje of volgens een vastomlijnd draaiboek. Ik lever maatwerk. Wat wil jij leren? Wat hebben je lezers nodig? Denk aan teksten die:

Zit jouw schrijftraining er niet bij? Bel of mail me. In een vrijblijvend gesprek komen we er snel achter wat ik jou en je organisatie kan bieden, en in welke vorm.

Hoe wil jij je schrijftraining?

Ik werk door het hele land en kom graag naar je toe. Dat kan op de werkplek, of op een trainingslocatie naar keuze. Of online, via Teams, Zoom of Webex. Geef aan wat jouw voorkeur heeft. Een combinatie van online en op locatie kan natuurlijk ook.

Wil je oefenen met filmpjes of een quiz? Oefen je liever zelfstandig op een  leeromgeving? Ook dat kan. Als jouw eigen organisatie geen leeromgeving heeft, richt ik die graag voor je in.

Schrijftrainer in een netwerk

Heb je meer trainers nodig? Ik maak deel uit van een klein, gespecialiseerd netwerk van ervaren (schrijf)trainers. Voor trajecten die een maatje te groot zijn om alleen uit te voeren, of meer omvatten dan schriftelijke communicatie maken we gebruik van elkaars expertise.

Zo werk ik samen met collega’s via Dutch Training Professionals. Maar ook binnen mijn eigen netwerk verwijs ik je graag door als dat is wat je nodig hebt.