Schrijfcoaching

Jouw individuele route naar schrijfsucces

Je schrijft zakelijke teksten. En misschien zijn je lezers niet eens ontevreden. Maar jij of je tegenlezer wel. Misschien wil je sneller schrijven, beter structureren of aantrekkelijker formuleren. Misschien zoek je naar een manier om je stakeholders te overtuigen en je lezers in actie te brengen, of zijn je offertes minder succesvol dan je zou willen. Schrijfcoaching werkt!

Maatwerk in schrijfcoaching

Waarom schrijfcoaching jou gaat helpen

Schrijfcoaching betekent dat we samen gaan zitten om te kijken wat al goed gaat, en waar het beter kan. 1-op-1 en met alle tijd om in te zoomen op jouw verbeterpunten. Altijd op basis van jouw eigen tekst, en in een tempo en met een intensiviteit die we samen vaststellen.

Schrijfcoaching is effectief

Als je op zoek bent naar een snelle manier om je teksten te verbeteren, laten we dan verkennen of schrijfcoaching voor jou een oplossing is. Mijn schrijfcoachingstrajecten zijn kort: met een paar korte sessies schrijf je de teksten die recht doen aan jouw schrijfinspanning. Jij tevreden, en je lezers ook. Die zijn blij met jouw compacte, uiterst leesbare teksten.

Schrijfcoaching klinkt misschien duur, maar is dat niet. Een kort traject is in uren en euro’s vaak voordeliger dan een meerdaagse schrijftraining.

Schrijfcoaching is efficiënt en persoonlijk. In een sessie van anderhalf uur maak jij echte schrijfmeters: grote stappen op weg naar jouw schrijfsucces.