Werkt voor

Zakelijk schrijven? Ik leer het je!

Ik startte EllisBuis Teksttraining in 1999. In de ruim 20 jaar dat ik als trainer actief ben, heb ik veel deelnemers en opdrachtgevers met plezier geholpen beter en duidelijker te schrijven. Ik werk voor grote en voor kleine bedrijven en organisaties. Denk aan onderwijsinstellingen, banken, ziekenhuizen, adviesbureaus, provincies, gemeentes, industrie en dienstverlening.

Enthousiaste opdrachtgevers van EllisBuis TekstTraining

Referenties van enthousiaste opdrachtgevers vind je terug bij Schrijftraining en Schrijfcoaching en op mijn LinkedInpagina. Wil je graag met deelnemers of opdrachtgevers spreken over mijn manier van trainen of coachen? Vraag het me en ik breng je graag met hen in contact.

Freelancer voor bekende namen

Ik werk als freelance trainer voor een aantal grote, landelijke aanbieders. Ik verzorg voor hen trainingen uit hun eigen opleidingsgids en incompanytrajecten. Met de meeste opdrachtgevers werk ik al 15 jaar samen. En soms wat korter. Blij ben ik met de recente samenwerking met het Secretary Management Institute. Ik werk mee aan de leergang Zelfstudie Managementassisent en ik verzorg de trainingen Strategisch Notuleren en Kort en Krachtig schrijven.